63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Samsun’da Büyükşehir Belediyesine bağlı müzeleri 86 bin kişi ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı müzeleri 2026 yılının ocak ayından bu yana 86 bin 461 kişi ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kentteki müzelerin yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Samsun’da Büyükşehir Belediyesine bağlı müzeleri 86 bin kişi ziyaret etti
Paylaş:

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 2026 yılının ocak ayından bu yana 86 bin 461 kişi ziyaret etti.  Açıklamada, Bandırma Vapuru ve Milli Mücadele Parkı Açık Hava Müzesi’ni 40 bin 851, Amazon Köyü’nü 25 bin 252, Kent Müzesi’ni 6 bin 478 kişi ziyaret etti. Havza Atatürk Evi Müzesi’ni 2 bin 859, Bafra Tütün Müzesi’ni 9 bin 629, Alaçam Mübadele Müzesi’ni bin 141, Sadi Tekkesi Kuvay-i Milliye Ruhu Müzesi’ni ise 251 kişi gezdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 19 Mayıs Salı günü belediye sorumluluğundaki müzelerin ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, “Geçmişin izlerini geleceğe taşıyan müzelerimizde misafirlerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.