63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Samsun’da Otizm Koordinasyon ve Yaşam Merkezi hizmete başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik Millet Bahçesi’nde kurulan Otizm Koordinasyon ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Samsun’da Otizm Koordinasyon ve Yaşam Merkezi hizmete başladı
Paylaş:

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından “Engelsiz Samsun” vizyonu kapsamında Canik Millet Bahçesi’nde kurulan Otizm Koordinasyon ve Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı.

Merkezde otizm spektrum bozukluğu bulunan bireyler ve ailelerine yönelik aile eğitim programları, danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, atölye çalışmaları, spor ve sosyal etkinlikler ile kişisel gelişim kursları gibi çok yönlü faaliyetler sunuluyor.

Ayrıca annelere yönelik mesleki ve kişisel gelişim kursları ile ailelerin sosyal hayata katılımını artırmaya yönelik destek programları da yürütülüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, merkezin bireylerin gelişimini desteklemeyi ve ailelere rehberlik sağlamayı amaçladığını bildirdi.

Merkez hakkında detaylı bilgiye ALO 153 Çözüm Merkezi üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.