63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sanchez: Francesca Albanese'ye Sivil Liyakat Nişanı takdim etmek bir onurdur

Madrid, 7 Mayıs (Hibya)- İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese'ye Sivil Liyakat Nişanı takdim etti.

Sanchez: Francesca Albanese'ye Sivil Liyakat Nişanı takdim etmek bir onurdur
Advert
Paylaş:

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, işgal altındaki Filistin topraklarındaki çalışmaları ve insani duruma yönelik yaklaşımları nedeniyle Francesca Albanese’yi onurlandırdı.

Kamu sorumluluğunun etik boyutuna dikkat çeken Sanchez, “Kamu sorumluluğu aynı zamanda göz ardı etmeme yönünde ahlaki bir yükümlülüğü de içerir” dedi.

Albanes’a nişanı takdim eden Sanchez, “Dünyanın vicdanını ayakta tutan bir sese, Birleşmiş Milletler Özel Raportörü Francesca Albanese'a, işgal altındaki Filistin topraklarında, Sivil Liyakat Nişanı'nı takdim etmek bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.