63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sandu, İngiltere'nin, Rusya bağlantılı aktörlere uyguladığı yaptırımlardan memnun

Kişinev, 2 Nisan (Hibya)- Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu, İngiltere'nin, Rusya bağlantılı aktörlere ve kuruluşlara uyguladığı yaptırımları memnuniyetle karşıladı.

Sandu, İngiltere'nin, Rusya bağlantılı aktörlere uyguladığı yaptırımlardan memnun
Paylaş:

Moldova Cumhurbaşkanı Sandu, İngiltere'nin, Moldova hükümetiyle yakın iş birliğinin bir sonucu olarak, Shor bağlantılı aktörlere ve kuruluşlara uyguladığı yaptırımları memnuniyetle karşıladı.

Bu yaptırımların, Moldova demokrasisini koruma ve Kremlin müdahalesini durdurmak için ortak çabanın bir parçası olduğunu vurgulayan Sandu, "Yıkıcılığın sonuçları olduğuna dair açık bir işaret." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şanlıurfa'da bayram yoğunluğu

Akışın sonuna geldiniz.