63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Şanlıurfa Ak Partili Saadettin Aydın: Bölünmeye Karşı Uğraş Veriliyor

Ak Partili Aydın: Bölünmeye karşı uğraş veriliyor AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, bölücülerin ülkeyi içten ve dıştan kuşatarak bölücü, yıkıcı akımlar ile yıpratma uğraşı içinde olduğunu belirterek, "AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır" dedi.

Şanlıurfa Ak Partili Saadettin Aydın: Bölünmeye Karşı Uğraş Veriliyor
Paylaş:

Ak Partili Aydın: Bölünmeye karşı uğraş veriliyor AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, bölücülerin ülkeyi içten ve dıştan kuşatarak bölücü, yıkıcı akımlar ile yıpratma uğraşı içinde olduğunu belirterek, " AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır" dedi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Şanlıurfa'nın ülkedeki birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneğini oraya koymuş bir şehir olduğunu ifade eden Aydın toplantıda şöyle konuştu: "Son zamanlarda ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışan bölücü, yıkıcı akımlar bizi yıpratmaya için uğraş veriyor. 2015 yılında Diyarbakır'a gelen para 482 milyon, bu rakam Erzurum için Eskişehir için 382 milyon arada bakın neredeyse 100 milyon var. AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır. AK Parti'yle bu ülkede çok şey değişti. İnsanlarımız gerçekten insan olduklarını, insan medeniyeti kavramıyla birlikte anılır oldular. AK Parti insanları insan oldukları için onlara değer ve kıymet veren bir harekat olarak ortaya çıkmıştır. O yüzdendir ki Türkiye'mizde hemen her bölgede ve hemen her yerde var olan ve varlığını milletin iltifatıyla sürdüren bir siyasi harekat olmayı başarmıştır. Bazı partiler sadece bazı bölgelere hapsolmuşlardır. Sadece buradan yola çıksak bu ülkenin gerçekten kucaklayıcı, derleyici ve toparlayıcı, bu ülkenin bir arada yaşamasının adresi olarak AK Parti olduğunu görebiliriz." Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.