63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SAĞLIK

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Yapılan Tatbikat Gerçeğini Aratmadı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye müdürlüğü işbirliğinde, yangınlara ve doğal afetlere karşı bilinçlendirmek amacıyla Hastane bahçesinde tatbikat gerçekleştirildi. Yapılan tatbikatta, temsilî olarak ateş yakılarak yangın tüpü ile nasıl söndürüleceği ve yangın esnasında binada mahsur kalan vatandaşların nasıl tahliye edileceği ve uygulamalı olarak hastane personeline anlatıldı.

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Yapılan Tatbikat Gerçeğini Aratmadı.
Advert
Paylaş:

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı, Uzm. Dr. İsa AYDIN yaptığı açıklamada;

Hastanemizin afet ve acil durum planlaması kapsamında, 2021 yılı saha tatbikatımız gerçekleştirildi. Bu tatbikat esnasında afet ve acil planlama ile ilgili hastanemiz personelleri ve itfaiye ekipleri tatbikatın gerçekleşmesinde bizleri desteklediler. Tatbikatta yapılan planlamaların basamakları başarılı bir şekilde yerine getirildi. Gerekli teçhizat ve personel destekleri yerinde olduğu görüldü. Bu şekilde herhangi bir sıkıntı durumuna karşı teyakkuzda ve tetik halde olduğumuzu bilmiş olduk. Bundan sonraki süreçte de daha başarılı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Bütün Hastane personelimize ve destek veren tüm kurumlara teşekkürlerimizi sunarız dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.