63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Şanlıurfa da Düğünde Rastgele Ateş Açıldı: 1 Ölü var

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, düğünde rastgele ateş açılması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa da Düğünde Rastgele Ateş Açıldı: 1 Ölü var
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, düğünde rastgele ateş açılması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınlık Mahallesi'nde bir akrabasının düğününe davet edilen Mehmet Salih Özkan (48), gelinin araçtan indirilişi esnasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu karnından yaralandı.

Yakınları tarafından Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan Özkan, durumunun ağır olması nedeniyle sevk edildiği Balıklıgöl Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Özkan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu gönderilirken, güvenlik güçleri tabancayı rastgele ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.