63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ASAYİŞ

Şanlıurfa Emniyette duygusal veda

Görev yeri Kocaeli'ye çıkan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu yeni Müdür Selçuk Doğuş'a görevi devretti.

Şanlıurfa Emniyette duygusal veda
Advert
Paylaş:

3 yıldır Şanlıurfa'da görev yapan Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, görevi yeni Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'a devretti. Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde duygulu anlar yaşanırken, görevi devreden Veysal Tipioğlu açıklamalarda bulundu. Buradaki görev süresinin 3 yıl olduğunu dile getiren eski Emniyet Müdürü Tipioğlu, "Urfalıların bir sözü var. 'Urfa'ya gelen ağlar, giden ağlar.' Ama biz Urfa'ya gelirken ağlamadık ama giderken ağlayacağız. 3 yıllık süre içerisinde her konuda çok ciddi destek gördük. Desteklerini bizden esirgemeyen tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. 3 yıl boyunca çok önemli hizmetlerde bulunduk. Nüfus artışına rağmen işlenen suçlarda yüzde 55 bir azalma oldu. Bunu da Şanlıurfalar ve Şanlıurfa'da görev yapan herkes ile birlikte yaptık." dedi.Şanlıurfa'nın güven ve huzuru için elinden geleni yapacağını söyleyen Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, "Veysel müdürüm, hem müdürüm hem de ağabeyim. Bu görevi ondan devralmak benim için onur verici. Çok güzel hizmetler gerçekleştirdi, biz de hep gurur duyduk. Kendisinin bıraktığı yerden Şalnıurfa'nın huzur ve güveni için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.