63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Şanlıurfa - Halk Otobüsüne Molotof Kokteyli Atıldı

Şanlıurfa'da yüzlerini maskeyle gizleyen kimliği belirsiz kişiler, belediye ait halk otobüsüne molotof kokteyli attı.

Şanlıurfa - Halk Otobüsüne Molotof Kokteyli Atıldı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'da yüzlerini maskeyle gizleyen kimliği belirsiz kişiler, belediye ait halk otobüsüne molotof kokteyli attı. İçerisinde yolcu bulunmayan ve sürücüsünün müdahalesiyle söndürülen yangında otobüste hasar oluştu. Olay, gece saatlerinde merkez Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Yenice Mahallesi'ndeki son durakta meydana geldi. Yüzlerini maskeyle gizleyen kimlikleri henüz belirsiz bir grup, Büyükşehir Belediyesi'ne ait 63 numaralı Esentepe - İmam Keskin hattında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 44 yaşındaki Murtaza B. yönetimindeki 63 E 0568 plakalı otobüsün önüne keserek molotof kokteyli attıktan sonra kaçtı. Saldırganların kaçması üzerine şoför Murtaza B., alev alan ve içerisinde yolcu bulunmayan otobüse araçtaki yangın söndürme tüpüyle müdahalede ederek itfaiye ve polisten yardım istedi. Sürücü tarafından söndürülen ve ihbar üzerine gelen ekipler tarafından soğutma çalışması yapılarak parka çekilen otobüste hasar oluştu. Olay yerinde inceleme yapan polisler, saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.