63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğince yapılan çalışmada,

18.12.2022 günü gece saatlerinde İlimiz Haliliye İlçesi Sırrın Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayı ile ilgili müşteki M.A.Y isimli şahsın görevlilerimize müracaatı sırasında çelişkili beyanlarda bulunması üzerine konu ile ilgili geniş çaplı ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucunda bahse konu ikamette hırsızlık olayının meydana gelmediği, M.A.Y isimli şahsın kendi evinde hırsızlık süsü vererek çalındığını iddia ettiği ziynet eşyaları ile birlikte evinde bulunan farklı markalarda 5 adet tabancayı arkadaşı R.D isimli şahsa satması amacıyla verdiği, bu amaçla silah ticareti yaparak kazanç sağlamaya çalıştığı anlaşılmıştır.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğince yapılan çalışmada,
Advert
Paylaş:

 

Bu kapsamda yapılan operasyon neticesinde şüpheli R.D isimli şahıs çalıntı olduğu iddia edilen 5 adet tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan 2 şüpheli şahsa 6136 SKM(silah ticareti yapmak) ve Suç Uydurma Suçlarından başlatılan tahkikat dosyası ile adli mercilere sevk edilecektir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.