63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ŞANLIURFA ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrosu 4 kasım cumartesi günü 13.00'te çocuk oyunu ve akşam 19.30'da Üstün Dökme'nin yazdığı , Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği "komşu köyün delisi" oyunu ile sezonu açıyor.

ŞANLIURFA ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR
Advert
Paylaş:

 

Geçtiğimiz sezon merkez ve ilçelerde 75 bin seyirciye ulaşan Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu bu sezon 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Şehir Tiyatrosunun oynadığı diğer oyunlar; Her hırsız haydut değildir, Haybeden gerçek üstü aşk, Bir Urfa masalı ve Bunlarla beraber 11 farklı çocuk oyunu sahneleyecek olan şehir tiyatrosu tiyatro severleri sanatla doyuracak.

Şanlıurfa Şehir Tiyatrosu, 5 teknik eleman ve 25 kişilik oyuncu kadrosuyla Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde yaşayan tiyatro severlerle için sahne alacak.

Sadece Şanlıurfa Merkez’de değil İlçelerde de tiyatro oyunlarını ücretsiz sahneleyen Büyükşehir Belediyesi, sanata verdiği destekle vatandaşların takdirini topluyor.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.