63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Şanlıurfa siverek'te Otomobili Taradılar: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cezaevi ziyaretinden dönen ailenin içinde bulunduğu araca ateş açıldı.

Şanlıurfa siverek'te Otomobili Taradılar: 1 Ölü, 4 Yaralı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'da Otomobili Taradılar: 1 Ölü, 4 Yaralı, System.String[]

 
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cezaevi ziyaretinden dönen ailenin içinde bulunduğu araca ateş açıldı. Açılan çapraz ateşte otomobilde bulunan 6 aylık bebek hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Siverek merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Gözelek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Nevin Tüysüz, 6 aylık bebeği Seyhan ile eniştesi Mevlüt Gözcü ve yeğeni Yağmur Gözcü ile birlikte cezaevinde yatan kardeşini ziyaret ettikten sonra Mevlüt Gözcü yönetimindeki 34 HB 3061 plakalı otomobil ile dönüşe geçti. Araca, Gözelek Mahallesi yakınlarında kimliği belirsiz kişilerce tabanca, av tüfeği ve kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu sürücü Mevlüt Gözcü, kızı Yağmur Gözcü, baldızı Nevin Tüysüz ile yoldan geçen Ahmet Seyhan Bozdağ yaralandı. Saldırıda yaralanan Nevin Tüysüz'ün kucağında bulunan Seyhan bebek yaşamını yitirdi.

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda jandarma sevk edilirken, saldırganlar kaçtı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, jandarma ve polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.