63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

Şanlıurfa Valisi Erin, Sorumlu Yayıncılığa Dikkat Çekti

Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü ve basın bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sorumlu basın anlayışının önemine dikkat çekti.

Şanlıurfa Valisi Erin, Sorumlu Yayıncılığa Dikkat Çekti
Advert
Paylaş:

 

Vali Erin, mesajında şunları ifade etti:

Demokrasimizin ana unsurlarından ifade hürriyeti ve basın özgürlüğü, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş uygarlık seviyesini yakalamasında en önemli değerimiz olmuştur.

Milli Mücadele yıllarından günümüze kadar devlet-millet bütünleşmesinin yegâne aracısı olan basının birleştirici gücü, 15 Temmuz 2016’da karşı karşıya kaldığımız hain darbe girişiminde en bariz şekilde ortaya çıkmış, basın kuruluşlarımızın sorumlu yayıncılık üstlenmeleri sonucu milletçe karşı karşıya kaldığımız büyük bir felaket önlenebilmiştir.

Bugün, devletimizin tüm dünyaya örnek olan koronavirüs salgınına karşı mücadelede üstlendiği görevde olduğu gibi, başta milli birlik ve beraberliğimiz, toplumumuzun huzur ve refahı, ülkemizin menfaatleri ve kamu düzeni adına meslek ahlakı ve milli değerlerimizi dikkate alarak sorumlu yayıncılık görevini yerine getiren tüm basın çalışanlarımızın ve kuruluşları büyük önem taşımaktadır.

Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü vesilesiyle, tüm basın çalışanlarımızın basın bayramını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar dileyerek saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Öğrencilerden kayıt parası almayın

Akışın sonuna geldiniz.