63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Şanlıurfa Viranşehir'de Aile Sağlık Merkezinin Bilgisayarları Çalındı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, Aile Sağlık Merkezi'ndeki 6 bilgisayar çalındı.

Şanlıurfa Viranşehir'de Aile Sağlık Merkezinin Bilgisayarları Çalındı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, Aile Sağlık Merkezi'ndeki 6 bilgisayar çalındı. Olay, gece geç saatlerde Tekke Mahallesi'ndeki 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nde meydana geldi. Sabah merkeze gelen görevliler, bilgisayarların yerinde olmadığını görünce  polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, merkezde parmak izi incelemesi yaptı ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini araştırmaya başladı. Polisin hırsız ya da hırsızları bulmaya yönelik çalışması sürerken, merkezin doktorlarından Kasım Duman, "Çalınan bilgisayarlarda yıllardır tutulan kayıtlar var. Yaklaşık 24 bin hastamızın ilaç ve diğer rapor kayıtları bulunuyor. Bu bilgileri yeniden toplamamız mümkün olamayacağından, bu kişilerin bulunarak bilgisayarlarımızın yeniden bize teslim edilmesini istiyoruz" dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.