63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Çocuk yüzünde Ziya Oğuz öldürüldü

Ziya Oğuz öldürüldü

Şanlıurfa'da Çocuk yüzünde Ziya Oğuz öldürüldü
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa'da bu sabah çıkan çocuk kavgasında Ziya Oğuz öldürüldü. Olay Karaköprü ilçesinde yaşandı. Çocuk yüzünden çıkan kavga büyüdü. 16 yaşında ki C. Helvacı bıçakla Ziya Oğuz'un ölümüne neden oldu. Olay, gece saatlerinde Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aynı sitede oturan çocuklar öğle saatlerinde kavga etmeye başladı. Bina sakinlerinin araya girmesiyle çocukların kavgası sonlandırıldı ancak akşam saatlerinde aile fertlerinin de olaya dahil olmasıyla bıçakların da kullanıldığı kavga meydana geldi. 16 yaşındaki Helvacı, 45 yaşındaki Ziyaettin Oğuz'u bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Oğuz, acil serviste doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.