63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Öldürülen emlakçının katil zanlısının üvey oğlu olduğu ortaya çıktı

Şanlıurfa'da iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 53 yaşındaki emlakçının cinayet zanlısının üvey oğlu olduğu ortaya çıktı. Cinayetin nedeni ise alacak verecek meselesi olduğu saptandı.

Şanlıurfa'da Öldürülen emlakçının katil zanlısının üvey oğlu olduğu ortaya çıktı
Advert
Paylaş:

 

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Güllübağ Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, mahallede emlakçılık yapan 53 yaşındaki İbrahim Aslan, iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aslan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada cinayeti emlakçının üvey oğlu Mustafa D'nin alacak verecek meselesi nedeniyle işlediği belirlendi. Mustafa D, jandarmanın operasyonuyla kırsalda saklandığı evde yakalandı. Karakola götürülen zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şanlıurfa'da zamlara tepki

Akışın sonuna geldiniz.