63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
3.Sayfa

Şanlıurfa'da Suriyeli Gerginliği Artıyor

Perdelerini açtıkları evde üstsüz şekilde yüksek sesle müzik dinledikleri öne sürülen Suriyeli aile ile mahalleli arasında kavga çıktı. Polis, biber gazıyla müdahale etti.

Şanlıurfa'da Suriyeli Gerginliği Artıyor
Paylaş:

Perdelerini açtıkları evde üstsüz şekilde yüksek sesle müzik dinledikleri öne sürülen Suriyeli aile ile mahalleli arasında kavga çıktı. Polis, biber gazıyla müdahale etti.

 

Şanlıurfa'da perdelerini açtıkları evde üstsüz şekilde yüksek sesle müzik dinledikleri öne sürülen Suriyeli aile ile mahalleli arasında çıkan; taş, sopa, satır ve tuğlaların kullanıldığı kavgayı polis biber gazı kullanarak sonlandırdı. Suriyeli ailenin başka bir yere tahliye edildiği kavgada 1 çocuk yaralanırken, mahalleli evlerinin penceresine Türk bayrağı astı.

 

ÜSTSÜZ GEZİP YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLİYORLAR İDDİASI

 

Olay, akşam saatlerinde Eyüp Nebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede kiraladıkları evde perdeleri açıp üstsüz şekilde gezerek yüksek sesle müzik dinleyen Suriyeli aile ile mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı.

 

BİRBİRLERİNE TAŞ, SOPA, SATIR VE TUĞLALARLA SALDIRDILAR

 

Komşularının uyarılarına rağmen yüksek sesle müzik dinlemeyi sürdüren Suriyeliler ile mahalleli birbirlerine taş, sopa, satır ve tuğlalarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, kavgayı biber gazı kullanarak sonlandırdı.

 

SURİYELİ AİLE TAHLİYE EDİLDİ

 

11 yaşındaki A.Ö.'nün yaralandığı kavgada polis, tarafları sakinleştirip Suriyeli aileyi evden tahliye edip başka bir yere yerleştirdi. A.Ö., olay yerine çağırılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

"BUNLARDA NE NAMUS KALDI, NE AHLAK"

 

Mahalle sakinlerinden Mehmet Kaya, Suriyelilerin sürekli benzer davranışlarda bulunup mahallenin huzurunu kaçırdığını öne sürerek, "Bunlarda ne namus kaldı, ne de ahlak? Bizler evimizde pijamayla oturmazken, onlar rahat bir şekilde pencereleri açık yarı çıplak vaziyette geziyorlar.

 

 

 

Bununla da yetinmeyip yüksek müzik sesiyle oynayıp göbek atıyorlar. Biz bunlara yardım elini uzattığımız için dağdaki gelip bağdakini kovuyor. Sonra da polis bizi suçlu buluyor. Bunlar yüzünden bizde Suriye'ye mi gidelim? Artık mahallemizde bunları istemiyoruz" dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

3.Sayfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Siverek İlçesinde Kavşaklar Düzenleniyor

Akışın sonuna geldiniz.