63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Şanlıurfa'da,14 Yaşındaki Fatma'nın Eline Korkuluk Demiri Saplandı

Şanlıurfa'da 14 yaşındaki Fatma K.'nın eline, düşmemek için tutunduğu bahçe duvarının korkuluk demiri saplandı. Kesilen demirle birlikte hastaneye götürülen Fatma K., ameliyata alındı.

Şanlıurfa'da,14 Yaşındaki Fatma'nın Eline Korkuluk Demiri Saplandı
Advert
Paylaş:

 

 

 

 

 

Şanlıurfa'da, oturduğu binaya girerken dengesini kaybeden 14 yaşındaki Fatma K.'nın eline, düşmemek için tutunduğu bahçe duvarının korkuluk demiri saplandı. Kesilen demirle birlikte hastaneye götürülen Fatma K., ameliyata alındı.

 

DÜŞMEMEK İÇİN KORKULUKLARA TUTUNMAYA ÇALIŞTI

 

Olay, gece saatlerinde Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Komşu ziyaretinden dönen Fatma K., evlerinin bulunduğu binaya girerken dengesini kaybetti, düşmemek için demir korkuluklara tutunmaya çalıştı. Bu sırada korkuluk demiri, Fatma K.'nın sol eline saplandı. Fatma K.'nın çığlıklarına koşan aile bireyleri, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, spiral adı verilen makineyle korkuluk demirini kesti.

 

 

 

ELİNE SAPLANAN DEMİRLE BİRLİKTE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

 

Fatma K., eline saplanan demirle birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Elindeki demirden ameliyatla kurtarılan Fatma K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.