63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi'da bir muhtar görevden alındı, yerine kayyum atandı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesi muhtarı Ömer Bağıran, kaymakamlığın kararı ile görevinden alındı ve yerine kayyum atandı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi'da bir muhtar görevden alındı, yerine kayyum atandı
Advert
Paylaş:

EVA Partisi Şanlıurfa İl Av.Ahmet Tüysüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kayyum kararına tepki gösterdi.

Başkan Tüysüz, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Esentepe Mahalle Muhtarımız Ömer Bağıran bina denetim elemanlarını daha sağlam denetim yapmaları hususunda uyardığı için Karaköprü Kaymakamı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştır. İşini düzgün yapan mahallesinin haklarını savunan ve mahalle sakinleri tarafından takdir gören bir muhtarı görevinden uzaklaştırmak haksızlıktır. Herkes bilsin ki muhtarımız yalnız değildir mahalle sakinleri olarak muhtarımızın yanındayız"

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.