63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Viranşehir

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nden İş Bulamayınca Bunalıma Giren 4 Çocuk Babası Mehmet İmren, İntihar Etti

İş bulamayınca bunalıma giren 4 çocuk babası intihar ettiŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nden, çalışmak için Bursa'ya giden ve iş bulamayınca bunalıma giren 4 çocuk babası 43 yaşındaki Mehmet İmren, tavana iple kendini asarak yaşamına son verdi.

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nden İş Bulamayınca Bunalıma Giren 4 Çocuk Babası Mehmet İmren, İntihar Etti
Advert
Paylaş:

İş bulamayınca bunalıma giren 4 çocuk babası intihar etti

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nden, çalışmak için Bursa'ya giden ve iş bulamayınca bunalıma giren 4 çocuk babası 43 yaşındaki Mehmet İmren, tavana iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Viranşehir'de oturan Mehmet İmren, geçen ay eşi ve 4 çocuğunu da yanına alarak çalışmak amacıyla Bursa'ya gitti. Burada kiraladıkları bir evde yaşamaya başlayan Mehmet İmren, aradan geçen süre içerisinde iş bulamadı. Bunalıma giren İmren, dün evde yalnız olduğu sırada, tavana astığı iple kendini astı. Eve gelen çocukları tarafından tavana asılı bulunan Mehmet İmren'in cesedi, Bursa'da yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Yakınları tarafından Şanlıurfa'ya getirilen İmren'in cenazesini Mehmet İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgu önünde çok sayıda yakını gözyaşları içerisinde karşıladı. İmren'in sinir krizi geçiren bazı yakınları ise Kürtçe ağıtlar yakıp, cenaze aracını yumrukladı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Viranşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.