63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor-Erzurumspor maçı sonrası İzol’dan flaş açıklama!

Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Erzurumspor, 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçim İzol, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Şanlıurfaspor-Erzurumspor maçı sonrası İzol’dan flaş açıklama!
Advert
Paylaş:

Türkiye Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında Astor Enerji  Şanlıurfaspor ile Erzurumspor, 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Astor Enerji Şanlıurfaspor, maça 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanla başlamıştı ve galibiyet hedefiyle sahaya çıktı. Ancak ilk yarıda her iki takım da rakip fileleri havalandıramayarak 0-0 berabere  sonuçlandı. İkinci yarıda da gol sesi çıkmadı ve mücadele aynı skorla tamamlandı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu beraberlikle puanını 8'e yükseltirken, Erzurumspor ise 3  beraberlikle puanını 3'e çıkardı.. Maçın 90+8. Dakikasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor’un Yardımcı Antrenörü Efe İnanç kırmızı kart gördü.

Maç sonrası Astor Enerji Şanlıurfaspor Külüp başkanı Haçim İzol sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Külüp başkanı Haçim İzol şu ifadelere yer verdi: “Kendi evimizde galibiyete odaklandığımız Erzurumspor maçından beraberlikle ayrılıyoruz. Gayretlerinden dolayı futbolcularımıza ve 90 dakika takımına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum.Söz veriyorum bu takım daha da iyi olacak. Biraz sabır lütfen...” ifadelerini kullandı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.