63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor İnegöl deplasmanda son dakikalarda galibiyeti bıraktı

Lige tutunmak isteyen Şanlıurfaspor, küme düşme hattına yakın olan rakibi İnegölspor ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı son 2 haftaya bıraktı.

Şanlıurfaspor İnegöl deplasmanda son dakikalarda galibiyeti bıraktı
Advert
Paylaş:

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, kendisi gibi ligde tutunmaya çalışan İnegölspor ile karşılaştı.

Sarı yeşilli ekip, 36. hafta maçında deplasmanda küme düşme hattında kendisinden 1 puan geride olan İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı.

İnegöl İlçe Stadında oynanan maça, Şanlıurfaspor; Hakan Canbazoğlu, Göksu Alhas, Süleyman Luş, Muhammed Ali Kurt, Mustafa Çakır, Cihan Can, Galip Güzel, Turgut Doğan Şahin, Onur Kolay, Muhammet Raşit Yöndem ve Can Erdem on biri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım gol bulamayınca 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarının başında oyuna giren Gökdeniz Varol, 49. dakikada Şanlıurfaspor’u öne geçiren golü attı.

Golden hemen sonra oyuncu değişikliğine giden ev sahibi ekip, daha fazla atak oluşturarak beraberlik için yüklendi. Maçın 88 dakikasında İnegölspor'da Abdulkadir Kuzey, beraberlik golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.

Şanlıurfaspor, aldığı bu beraberlikle puanını 32'ye yükseltti ve ligde 14. Sıraya çıktı.

Sarı yeşilli ekip, ligin 37.haftasında Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile 11 Nisan Stadyumunda karşılaşacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.