63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor ve Bozdağ'dan saldırıya tepki!

Şanlıurfaspor Kulübü, Muğlaspor deplasmanı sonrası yaşanan olaylara ilişkin tepki gösterdi. Kulüp, başkan, yöneticiler ve taraftarlara yönelik gerçekleştirilen saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Şanlıurfaspor ve Bozdağ'dan saldırıya tepki!
Advert
Paylaş:

Açıklamada, Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, yöneticiler ve taraftarlara yönelik saldırının en güçlü şekilde kınandığı belirtilerek, sporun kardeşlik, centilmenlik ve dostluk ilkeleri çerçevesinde yapılması gerektiği ifade edildi. Sahalarda rekabetin doğal olduğu hatırlatılan açıklamada, şiddet ve taşkınlığın hiçbir şekilde kabul edilemeyeceği vurgulandı.

Bekir Bozdağ’dan TFF’ye çağrı
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi. Bozdağ, olayın takipçisi olunması gerektiğini belirterek Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu.
Bozdağ açıklamasında, maç sonrası Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı, yöneticiler ve taraftarlara yönelik saldırıları şiddetle kınadığını ifade ederek, federasyonu hukukun gereğini adil bir şekilde uygulamaya davet etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.