63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

ŞANLIURFASPOR'DA ADANA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Sezonun ilk deplasmanında Adanaspor ile karşılaşacak olan Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu akşam 11 Nisan Stadyumu'ndaki antrenmanı ile hazırlıklarını tamamladı.

ŞANLIURFASPOR'DA ADANA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Advert
Paylaş:

 

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Ligi'nde mücadele eden ve ilk karşılaşmasında kendi evinde Altay SK'yı 2-1'lik skorla geçen Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu kez Adana deplasmanına gidiyor. Adana'dan mutlak galibiyetle dönmeyi planlayan sarı yeşilli ekip, bugün 11 Nisan Stadyumu'nda çalıştı. Teknik Direktör Efe İnanç'ın tüm detaylarını gözden geçirdiği karşılaşma öncesi Şanlıurfa'daki son antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma ve 5'e 2 top kapmaca ile başlayan antrenman taktiksel çalışma ile tamamlandı. Yüksek performans sergileyen futbolcularda moral ve motivasyon yüksek tutulurken, takım yarın sabah saatlerinde kara yolu ile Adana'ya geçiş yapacak. Yarın da son olarak ter antrenmanına çıkacak takım ardından maç saatini bekleyecek. Sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor'un maçı ise 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de Adana Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.