63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sasa ile Vitol SA arasında mutabakat anlaşması

Sasa Polyester Sanayi A.Ş ile Vitol SA arasında rafineri ve petrokimya projesi kapsamında mutabakat anlaşması yapıldı.

Sasa ile Vitol SA arasında mutabakat anlaşması
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Sasa Rafineri ve Petrokimya Projesi kapsamında potansiyel ticari iş birliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla, şirketimiz ile Vitol SA arasında mutabakat anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu anlaşma, planlanan rafineri ve petrokimya tesislerinin tasarımı, geliştirilmesi ve işletmeye alınması ile hammadde tedarikiyle ürün alımı düzenlemeleri konularında iş birliklerinin değerlendirilmesini kapsamaktadır. Vitol Group (Vitol SA) 1966 yılında Rotterdam'da kurulan Hollandalı bir enerji ve emtia ticaret şirketidir. Vitol, Haziran 2017'de Petrol Ofisi'ni OMV AG'den satın almıştır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.