63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Savaş Uçakları Telabyad'ı İyine Bombaladı

Abd ve koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan Telabyad'daki IŞİD hedeflerini ikinci kez bu sabah vurdu.

Savaş Uçakları Telabyad'ı İyine Bombaladı
Paylaş:

ABD öncülüğündeki koalisyon tarafından Suriye'deki IŞİD hedeflerine karşı geçen pazartesi sabaha karşı başlatılan operasyon kapsamında bu sabah erken saatlerde Rakka'ya bağlı Telabyad'daki istihbarat binası ile eğitim alanı gibi birkaç hedef havadan bombalandı. Hava saldırısının ardından Telabyad'dan dumanlar yükselirken, sınır hattındaki Akçakale'de de paniğe neden oldu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.