63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

Şehitler İçin Mevlid Okutuldu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz günlerde Halfeti’deki terör operasyonunda şehadete kavuşan Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi ve aziz şehitlerimizin ruhuna okutulan mevlid-i şerife katıldı.

Şehitler İçin Mevlid Okutuldu
Advert
Paylaş:

 

Mevlid-i Halil (Dergah) Camii’nde, Halfeti şehidi Şükrü Can Kayadibi ve aziz şehitlerimiz için okutulan mevlid-i şerife, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Okunan mevlid ve yapılan duaların ardından Vali Erin ve beraberindekiler, cemaate ikramlık dağıttılar.

Vali Erin, “Şehidimiz, Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi ve tüm aziz şehitlerimiz için bugün mevlid-i şerif okutarak dualar ettik. Canlarını bu cennet vatan uğruna feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.