63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Son ankette çarpıcı sonuçlar! İşte Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, katıldığı bir programda, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partilerinin toplam oy oranlarının yüzde 3 olduğunu söyledi.

Son ankette çarpıcı sonuçlar! İşte Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı
Advert
Paylaş:

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, yapılan son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Ankete göre, Gelecek Partisi ve Deva Partisi toplam yüzde 3 oy alıyor.

"HEM DAVUTOĞLU HEM DE BABACAN ÇOK BİLİMSEL GİDİYOR"

Murat Sarı, Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu ve Babacan'ın partilerinin oy oranları hakkında konuşan Murat Sarı, "Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu'nun partilerinin toplam alacağı oy yüzde 3" ifadelerini kullandı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.