63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ASAYİŞ

Son Dakika: İstanbul'da koronavirüs tedbirlerine uymayan işletmelere ceza kesildi

Son dakika: İstanbul'da normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte dün yapılan denetimlerde koronavirüs tedbirleri kapsamında 3 bin 241 işletme denetlendi, 41 iş yeri ile 4 konaklama tesisine ceza kesildi.

Son Dakika: İstanbul'da koronavirüs tedbirlerine uymayan işletmelere ceza kesildi
Advert
Paylaş:

1 Haziran itibarıyla normalleşme adımlarının atılması sonrası, İstanbul'da dün akşam yeni normal dönem için denetimler başlatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada denetim sonuçlarını açıkladı.

155 VE 156'YA ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ

Vali Yerlikaya, denetlenen 3 bin 241 işletmeden 41 iş yeri ve 4 konaklama tesisine ceza kesildiğini belirtti. Vatandaşlara da seslenen Yerlikaya, kurallara uymayanların 155 ve 156'ya şikayet edilmesini istedi.

Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"İstanbul'da dün gece "YENİ NORMAL" kapsamında; Turizm İşletme Belgesi olanlar dahil; 3 bin 241 işletme denetlendi, 41 iş yerine cezai işlem uygulandı. 102 konaklama tesisinin 4'üne işlem yapıldı. Kurallara uyalım, uymayanları 155 ve 156'ya bildirelim"

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.