63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ASAYİŞ

Son Dakika! Polis Memuru Tarafından Vurulan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Şehit Oldu

Son dakika! Rize İl Emniyet binasında bir polis memuru tarafından vurulan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Son Dakika! Polis Memuru Tarafından Vurulan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Şehit Oldu
Advert
Paylaş:

 

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Emniyet Müdürlüğü binasında polis memuru tarafından silahla vuruldu. Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Verdi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS MEMURU GÖZALTINA ALINDI

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile birlikte Personel Müdürü Ercan Polat ve 2 polis memurunu yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN TAYİN SORUNU VARMIŞ

Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun tayin sorunun olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili görüşmek için Personel Müdürü Ercan Polat ile Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin odasına geçen polis memurunun burada silahına sarıldığı ortaya çıktı.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Rize Emniyet Müdürü Altuğ verdi ile birlikte toplamda 4 kişiyi yaralayan polis memurunun kimliği belli oldu. İsminin İsmail Hakkı Saracoğlu'nun açıklanan polis memurunun trafik şubede çalıştığı belirlendi.

RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ KİMDİR?

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul'da doğmuştur.1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.Ayrıca, Sayın İl Emniyet Müdürümüz ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.Sayın Müdürümüz, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete 'de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.