63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Standard Boksit'e işletme ruhsatı düzenlendi

Standard Boksit İşletmeleri A.Ş'nin Sivas maden sahasına ilişkin Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından işletme ruhsatı verildi.

Standard Boksit'e işletme ruhsatı düzenlendi
Paylaş:

Verusa Holding A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin yüzde 100 oranında bağlı ortaklığı Standard Boksit İşletmeleri A.Ş'nin sahip olduğu 25 maden ruhsatlarından biri olan 4. Grup (c) Sivas Divriği maden sahasına ilişkin olarak MAPEG tarafından işletme ruhsatı düzenlenerek bugün şirketimize bildirilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.