İngiltere başbakaı Starmer, Galler'in potansiyelle dolu olduğuna dikkat çekerek "Gal hükümetiyle ortaklaşa olarak, Gal endüstrilerine daha fazla yatırım sağlıyor, yeni işler yaratıyor ve fırsatları artırıyoruz. İşte iki İşçi Partisi hükümetinin birlikte çalışmasıyla sağlanabilecek değişim bu." açıklamasını yaptı.
Hibya Haber AjansıStarmer: Gal hükümetiyle ortaklaşa olarak, yeni işler yaratıyor ve fırsatları artırıyoruz
Londra, 16 Kasım (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Galler hükümetiyle ortaklaşa endüstrilerine daha fazla yatırım sağlayarak yeni iş ve fırsatları artırdıklarını belirtti.
Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.