63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Starmer: Muhafazakarlar hapishanelerimizi çöküşün eşiğine getirdi

Londra, 22 Mayıs (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, muhafazakarların hapishaneleri çöküşün eşiğine getirdiğini ifade etti.

Starmer: Muhafazakarlar hapishanelerimizi çöküşün eşiğine getirdi
Paylaş:

İngiltere Başbakanı Starmer, Kamu Savcılığı Direktörü olarak, sokakların daha güvenli olması için suçluları hapse attığını söyledi.

Muhafazakarların hapishaneleri çöküşün eşiğine getirdiğini belirten Starmer, “İşçi Partisi hükümetim, kanun ve düzeni korumak ve bir daha böyle bir şeyin asla yaşanmamasını sağlamak için adımlar atıyor.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.