63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Starmer: Yatırım, ekonomimizin büyümesi için olmazsa olmazdır

Londra, 17 Ekim (Hibya) - İngiltere Başbakanı Keir Starmer, yatırımın ekonominin büyümesi için olan önemine dikkati çekti.

Starmer: Yatırım, ekonomimizin büyümesi için olmazsa olmazdır
Paylaş:

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, küresel ortaklarla çalışarak, Great British Energy ve Ulusal Varlık Fonu'nun limanlar, hidrojen ve çelik projeleri gibi yeşil altyapılarda yaratacağı daha fazla fırsatın kilidini açabileceklerini belirterek, “Yatırım, ekonomimizin büyümesi için olmazsa olmazdır.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Tat Gıda'nın kapasite artırım programı

Akışın sonuna geldiniz.