63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Akçakale

Süleyman şah Konaklama Tesisinde 23 Nisan Coşkusu.

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Suriyeli misafirlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Süleyman şah Konaklama Tesisinde 23 Nisan Coşkusu.
Advert
Paylaş:

Çadır kentte yapılan kutlamaya, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, Milli Eğitim Bakan Danışmanı ve Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Proje Direktörü Haydar Şahin, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, Kamp Müdür Yardımcıları, Suriyeli Öğretmenler, Suriyeli Öğrenciler ve Suriyeli Öğrenci velileri katılım gösterdi.

Bir dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Suriyeli misafir öğrencilerin çeşitli oyunlar ve şiirleri devam etti. Türkçe ve Arapça şarkılar söyleyip, oyun gösterileri sunan Suriyeli miniklerin, heyecanlı ve sevinçli olduğu görüldü.

Çeşitli oyunlarda birinci gelen öğrencilerin hediyelerini, Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, Milli Eğitim Bakan Danışmanı Haydar Şahin verdi.

Akçakale kaymakamı Selçuk Yosunkaya; Değerli misafirlerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlemesi ve bizimle beraber kutlamak istemeniz bizim kardeşliğimizin en güzel örneğinin göstergesidir. Bugün, çocukların günü hem sizin çocuklarınız hem bizim çocuklarımız bir bütün olarak kardeş olarak bu özel günü birlikte kutluyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Dedi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Akçakale Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.