63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Siverek

Süper Amatör Lig'de Kavga Çıktı

Şanlıurfa Süper Amatör Lig mücadelesinde olaylar çıktı.

Süper Amatör Lig'de Kavga Çıktı
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Süper Amatör Lig mücadelesinde olaylar çıktı. Futbolcular hakemi dövdü, 5 oyuncu gözaltına alındı.

 

Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda saat 14.30'da başlayan Siverek Belediyespor ile Birecik Belediyespor maçında olaylar çıktı. Müsabakanın 85. dakikasında 2-2'lik skor ile devam eden maçta misafir takımın kullandığı korner atışı sonrası gelen golü, dışarıdan içeri girdiği yönünde iptal kararı veren hakeme Birecik Belediyesporlu oyuncular itiraz etti. Hakem itirazlar sonucunda Birecik Belediyesporlu futbolcuya kırımızı kart gösterdi. Karara tepki gösteren diğer futbolcuların da olaya karışmasıyla hakem darp edildi. Hakeme tekmelerle saldıran futbolculara çevik çevik kuvvet ekipleri olaya müdahale etti. Olaylardan sonra soyunma odasına giden hakem maçı tatil ettiğini duyurdu. Güvenlik ekipleri Çıkan olaylarda Birecik Belediyesporlu 5 futbolcuyu gözaltına aldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siverek Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.