63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ŞUSKİ HER KOŞULDA SU İHTİYACINI KARŞILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarının bulunduğu bölgelerde içme suyu ihtiyacını karşılıyor.

ŞUSKİ HER KOŞULDA SU İHTİYACINI KARŞILIYOR
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa genelinde alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, tüm personel, araç ve teknik imkanları ile her türlü olanaklarını kullanarak hem mevcut mahallelerde hem de yeni yerleşim alanlarının içme suyu ihtiyacını karşılamak için hizmet etmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım anlamında önemli bir hizmet olan Karşıyaka mahallesinde yapımı biten çelik köprülerden içme suyu şebekeleri için terfi hattı bağlantılarını geçirmek için titizlikle çalışan personeller her türlü koşulda vatandaşlara temiz, sağlıklı içme suyu temini sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yerleşim alanlarının ve sosyal alanların hızla çoğaldığı bölgede içme suyu temini için alt yapı hizmetleri devam ediyor. Ekipler. Çelik köprülerden su geçişi sağlamak için dikkatli bir şekilde kaliteli ve sağlam malzemeler kullanılarak tekniğine uygun olarak bağlantıları yapılıyor.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.