63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sybiha: Yaptırım baskısının güçlendirilmesi yönündeki kararı takdirle karşılıyoruz

Kiev, 27 Mayıs (Hibya) - Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, NATO Parlamenter Asamblesi’nin, 'Ukrayna’da Güç Yoluyla Barış' başlıklı Bildiri’yi onaylamasını memnuniyetle karşıladı.

Sybiha: Yaptırım baskısının güçlendirilmesi yönündeki kararı takdirle karşılıyoruz
Paylaş:

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, NATO Parlamenter Asamblesi’nin, 'Ukrayna’da Güç Yoluyla Barış' başlıklı Bildiri’yi onaylamasını memnuniyetle karşıladı.

Rusya’nın vahşi saldırganlık savaşını sürdürmeye devam etmesi karşısında, yaptırım baskısının güçlendirilmesi yönündeki kararı da takdirle karşıladığını belirten Sybiha, "Ukrayna’nın Lahey’deki NATO Zirvesi’ne katılması gerektiği yönündeki mesajın verilmesi ve zirveden çıkacak kararların birlik ve kararlılık sinyali taşıması da siyasi açıdan büyük önem taşımaktadır" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.