63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tajani, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella ile bir araya geldi

Roma, 16 Aralık (Hibya) - İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile görüşme gerçekleştirdi.

Tajani, İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella ile bir araya geldi
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Diplomasi Genel Kurulları'nın çalışmalarını başlatmak için İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile görüştü.

Tüm İtalya Büyükelçilerinin, hükümet bakanlarının, uluslararası şahsiyetlerin, işletmeler ve derneklerin de olduğu görüşme kapsamında Tajani, "Birlikte, mevcut zorluklar ve dış politika stratejilerimizin geleceği üzerine düşünmek için toplandık. Derin değişimlerin yaşandığı bir bağlamda, İtalya uluslararası arenada rol oynamaya devam ediyor" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.