63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

TARİHİ ALANDA SU TEMİNİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, tarihi Göbeklitepe alanında su temini için sondaj çalışması başlattı.

TARİHİ ALANDA SU TEMİNİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI
Advert
Paylaş:

Türkiye’nin en önemli tarihi ve turizm merkezine dönüşecek olan Göbeklitepe alanında 2018 yılı turizm sezonu için beklentinin ve insan yoğunluğunun fazla olacağından ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce hazırlanan jeofizik raporlar doğrultusunda su temini için yapılan mevkide sondaj kuyusu kazısına başlandı. 2018 yılı turizm sezonu için hazırlık yapan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarihi alanda alt yapı hizmetini aralıksız sürdürüyor. Kesintisiz, kaliteli, temiz ve sağlıklı su temini adına hayata geçirilen planlama ve projeler çerçevesinde sondaj çalışması yapılmaktadır. Tarihi alanda hayati önem taşıyan su ihtiyacı için personeller araç ve ekipmanlar ile hizmetlerine devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HİLVAN BİLGİ EVİ AÇILDI

Akışın sonuna geldiniz.