63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tarihi Kıllıoğlu Hamamı’nda karma sergi

Konak Belediyesi’nin açıklamasına göre Basmane’deki Tarihi Kıllıoğlu Hamamı, ‘Boşluk – Aralık – Mesafe’ sergisiyle 2 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Tarihi Kıllıoğlu Hamamı’nda karma sergi
Paylaş:

Konak Belediyesi, Basmane’deki Tarihi Kıllıoğlu Hamamı'nın, restorasyon çalışmalarının ardından kültür mekanı olarak hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Kapılarını 31 Ekim’de açan hamam, ev sahipliği yaptığı ‘Boşluk – Aralık – Mesafe’ karma sergisiyle 2 bin 439 ziyaretçi ağırladı. Sergide Aslı Özer, Kemal Kahveci, Neda İsmail Atar, Sema Okan Topaç, Varol Topaç ve Yasin Uysallar’ın eserleri yer alıyor.

Tarihi hamamın özgün dokusu korunarak yeniden hayat bulması, ziyaretçiler tarafından dikkat çekiyor. Anafartalar Caddesi’ndeki sergi, 28 Kasım 2025 tarihine kadar pazar ve pazartesi günleri hariç 09.00-17.00 saatleri arasında gezilebiliyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.