63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
KÜLTÜR - SANAT

Tatlıses'in Sahibi Olduğu Çiğ Köfte Zincirinin Bir Şubesi Daha Açıldı

İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu çiğ köfte zincirinin Tekirdağ şubesi açıldı. İmparator, yeni şubenin açılışını Instagram paylaşımıyla takipçilerine duyurdu.

Tatlıses'in Sahibi Olduğu Çiğ Köfte Zincirinin Bir Şubesi Daha Açıldı
Advert
Paylaş:

Ünlü türkücü  İbrahim Tatlıses, çiğ köfte şubelerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Birçok ilde şube açan Tatlıses, son şubesini  Tekirdağ'da açtı.

"AÇILDIK, SAÇILDIK"

İmparator,  Tekirdağ'daki şubesinin açılışında çekilen videoyu,  Instagram hesabından paylaştı. Tatlıses paylaşımına "Açıldık saçıldık,  Türkiye'ye dağıldık! Koş vatandaş koş, sudan ucuz! Ye babam ye, yoksa bitecek... Ara ki; bulasın, vallahi de tillahi de doğru söylüyorum, her yerde bulamazsınız. Kaptın kaptın, kapamadın gitti!!!" notunu ekledi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.