63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tekin: Çocuğun dünyasına açılan ilk kapı, ağır ama kutlu bir sorumluluk

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı himayesinde “milletin evinde” düzenlenen etkinlikte öğretmenleri bir araya getirerek şükranlarını iletti.

Tekin: Çocuğun dünyasına açılan ilk kapı, ağır ama kutlu bir sorumluluk
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, konuşmasında öğretmenlerin medeniyetimizde ilmi nesilden nesile taşıyan asıl güç olduğunu vurguladı.

Tekin, öğretmenliği “çocuğun dünyasına açılan ilk kapı, ağır ama kutlu bir sorumluluk” olarak tanımlayarak, bu bilinçle görev yapan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Bakan, mesajını “Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.” diyerek tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sanchez, Ruto ile görüştü

Akışın sonuna geldiniz.