63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Teknosa Samsun’da bir mağaza daha açtı

Dijital mağaza konseptiyle müşteri deneyiminde standartları değiştiren Teknosa, Samsun’daki üçüncü mağazasını Piazza AVM’de açtı. Extra formattaki mağaza, binlerce farklı ürün ve hizmeti tüketicilerle buluşturmaya başladı.

Teknosa Samsun’da bir mağaza daha açtı
Paylaş:

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Teknosa, Samsun’daki üçüncü mağazasını Piazza AVM’de teknoloji tutkunlarıyla buluşturdu. Teknosa üst yönetim ekibinin ve iş ortaklarının katılımıyla açılan Extra formattaki mağaza hizmete başladı.

Daha dijital ve konforlu

Dijital konseptteki mağazada, televizyondan bilgisayara, akıllı telefondan küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede binlerce ürün müşterilerin ilgisine sunuluyor. Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarında çözüm noktası olan mağaza, daha dijital ve konforlu bir deneyim anlayışıyla tüketicilerin yanında oluyor. Teknosa, alışveriş yolculuğunun her adımında müşterilere daha iyi bir deneyim sunmak için yatırımlarına devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.