63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

TEMİZ ÇEVRE TERTEMİZ EYYÜBİYE

İlçe sınırları içerisindeki başarılı temizlik çalışmalarıyla geçtiğimiz günlerde ‘Çevre Dostu’ ödülünü alan Eyyübiye Belediyesi, temizlik bilinçlendirme çalışmasıyla yine örnek oluşturacak bir projeye imza attı.

TEMİZ ÇEVRE TERTEMİZ EYYÜBİYE
Advert
Paylaş:

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ve Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesinde eğitim ve öğretim veren özel bir teknik lisesi öğrencileri ortaklaşa olarak Organize Sanayi Bölgesinde mıntıka temizliği yaptı. Temiz çevre tertemiz Eyyübiye sloganıyla yola çıkan Eyyübiye Belediyesi ilçe merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda da yaptığı çalışmalarla tertemiz Eyyübiye hedefine adım adım yaklaşıyor. Temizlik konusunda yaptığı birçok başarılı projeyle ödül alan ve geçtiğimiz gün ‘’Temiz Çevre Ödülü’’ ile adından söz ettiren Eyyübiye Belediyesi yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Temizlik bilincinin yerleşmesi adına yeni yeni projeler üreten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son çalışması da takdire şayan. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan özel bir lise ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte mıntıka temizliği yapıldı. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtılan çöp poşetleriyle mıntıka temizliği yapan öğrenciler, ’temiz çevre, temiz organize’ sloganları atarak çevreyi baştan sona temizledi.

Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan Şanlıurfa 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi sahaları içerisinde Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren özel bir teknik lise ile ortaklaşa olarakgerçekleştirilen Temizlik Bilinçlendirme Etkinliği kapsamında 300 öğrenci ve Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mıntıka temizliği yaptı. Düzenlenen etkinliğe Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde eğitim veren özel teknik lise öğrencileri ile Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü A. Oktay Yaşar ve birim müdürleri katıldı. Etkinlik öncesi öğrencilere ve katılımcılara Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince eldiven maske ve çöp torbaları dağıtıldı. Etkinlik sonrası açıklama yapan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.