63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tera Finansal Yatırımlar, kar dağıtımı yapmayacak

Tera Finansal Yatırımlar Holding A.Ş, kar dağıtmayacak.

Tera Finansal Yatırımlar, kar dağıtımı yapmayacak
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin sermaye piyasası mevzuatı uyarınca Türkiye Muhasebe/Finansal Raporlama Standartlarına uygun olarak hazırlanan 2025 mali yılı finansal tablolarına göre 7.371.193,00 TL net dönem karı, VUK kayıtlarına göre ise 3.176.835,28 TL net dönem zararı bulunduğu görüldüğünden Türk Ticaret Kanunu, sermaye piyasası mevzuatı ve esas sözleşme hükümleri ile kar dağıtım politikasına uygun olarak kar dağıtımı yapılmamasına, net dağıtılabilir dönem karının olağanüstü yedeklere ayrılmasına ve kar dağıtım tablosunun onaylanması hususlarının genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.