63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, ″AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi″ne katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen "AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi"ne katıldı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, ″AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi″ne katıldı
Paylaş:

 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen "AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi"ne katılan Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Zirvede açılış konuşmasını gerçekleştiren Bakan Gürcan, perakende ticaretin önemine ve hassasiyetle üzerinde durulan, daima ileriye dönük bir bakış açısıyla geliştirilmeye çalışılan bir alan olduğuna vurgu yaptı. 

Gürcan, bu kapsamd Bakanlıkça sektörün talep ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan ve hayata geçirilen düzenlemeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bakanlığın açıklamasında "Ticaret Bakanlığı olarak, sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, sektörümüzün ihtiyaçları ve değişen dinamikler doğrultusunda sektörümüzü güçlendirecek mevzuat çalışmalarına öncelik vermeye ve sektörün sağlıklı bir şekilde gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz" denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.