63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 7 Yıla Kadar Hapis Cezası İstemiyle Yargılanabilir

Trabzon C. Başsavcılığı, hakem Çağatay Şahan'ın alıkonulmasıyla ilgili soruşturma başlattı. İddianamenın düzenlenmesi ve kabul edilmesi halinde Hacıosmanoğlu, 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 7 Yıla Kadar Hapis Cezası İstemiyle Yargılanabilir
Paylaş:

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında hakem Çağatay Şahan ile yardımcılarının soyunma odasında alıkonulduğu ve Avni Aker Stadı'ndan çıkmalarına izin verilmediği iddialarını araştıran Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

BAŞSAVCI VEKİLİ, BİLGİ, BELGE VE KAMERA KAYITLARINI İSTEMİŞTİ

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 2-2 sonuçlanan Gaziantepspor maçı sonrasında hakemlerin soyunma odasında alıkonulduğu ve stattan çıkmalarına izin verilmediği iddiaları nedeniyle Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bordo-mavili yöneticilere ağır cezalar vermesinin ardından Trabzon Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlatmıştı. Trabzon Başsavcı Vekili Mustafa Akbulut, TFF'den cezaların gerekçesiyle ilgili bilgi ve belge, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden de kamera kayıtlarını istemişti. Başsavcı vekili, maç sonrasında hakemlerin soyunma odasına kilitlendiği ve alı konulduğu iddiaları da sormuştu.

 

DELİLLER TOPLANIYOR

 

TFF'den ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapan Başsavcılık, hakemlerin hürriyetini kısıtlama ve birden fazla kişiyle kamu görevlisini alıkoyma suçlamasıyla soruşturma başlattı. Delillerin toplanmasının tamamlanmasının ardından olayla ilgili iddianame hazırlanarak mahkeme süreci başlayacak.

 

HACIOSMANOĞLU 7 YIL CEZA ALABİLİR

 

 

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve olaya karışan yöneticiler, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.