63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SPOR

Trabzon da Cüneyt Çakır'a Saldırdılar

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 1-0 yendiği maçtan sonra Cüneyt Çakır ve ekibi güvenlik görevlisi olduğu belirtilen bir kişinin saldırısına uğradı.

Trabzon da Cüneyt Çakır'a Saldırdılar
Paylaş:

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildiği maçının ardından tatsız olaylar yaşandı.

 

ÇAKIR'A SALDIRDILAR

 

Maçın ardından hakem Cüneyt Çakır ve ekibi soyunma odasına giderken, tribünlerden çok sayıda pet şişe, çakmak vb. madde atıldı. Hakemler soyunma odası tünelinde güvenlik görevlisi olduğu belirtilen bir kişinin saldırısına uğradı.

 

ÖZEL OTOMOBİLLE STATTAN KAÇTI

 

 

Diğer güvenlikçilerin araya girmesiyle olayın büyümesi önlendi. Saldırıda bulunan güvenlik görevlisinin özel bir otomobille stattan kaçırıldığı bildirildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.