63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ukrayna, Belgorod Bölgesi vilayet binasına İHA ile saldırıda bulundu

Moskova, 10 Eylül (Hibya) - Belgorod Bölge Valisisi Vyacheslav Gladkov, Ukrayna İHA'larının Belgorod Bölgesi vilayet binasına saldırdığını bildirdi.

Ukrayna, Belgorod Bölgesi vilayet binasına İHA ile saldırıda bulundu
Paylaş:

Telegram kanalında yayınlanan yazıda, "Belgorod, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri İHA'ları tarafından saldırıya uğradı. İlk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Belgorod Bölgesi Hükümet Binası'na yine bir İHA saldırısı düzenlendi. Patlama sonucu binanın cephesi ve camları hasar gördü." ifadelerini kullandı.

Bölge valisine göre, düşürülen İHA'nın parçalarından düşen parçalar nedeniyle özel bir ev alev aldı.

Gladkov, tüm acil durum ekiplerinin olay yerinde olduğunu ve diğer sonuçlarla ilgili bilgilerin netleştirildiğini de söyledi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.